Nu ne mai luptăm cu Santos, pentru Euro 2016. Selecţionerul portughez nu va continua pe banca Greciei, după Mondialul din Brazilia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fernando Santos. FOTO: Reuters
Fernando Santos. FOTO: Reuters

Fernando Santos, selecţionerul cu care Grecia ne-a învins în barajul pentru CM 2014, nu-şi va prelungi contractul cu elenii, după încheierea parcursului din această vară, de la Mondialul din Brazilia.

Anunţul a fost făcut astăzi de Federaţia greacă de fotbal (EPO), prin intermediul preşedintelui Georgios Sarris. 

„I-am informat pe membrii consiliului federal că Fernando Santos îşi va încheia contract cu echipa naţională după faza finală a Cupei Mondiale 2014. Prioritatea imediată o reprezintă căutarea şi găsirea celei mai bune soluţii pentru conducerea tehnică a echipei naţionale, în vederea preliminariilor Campionatului European din 2016“, a precizat Sarris în cursul unei conferinţe de presă, potrivit Agerpress. 

Presa elenă scrie că Santos a refuzat prelungirea contractului, oferită de către federaţia din Grecia, datorită faptului că a primit o ofertă mult mai bună din partea clubului PAOK, unde activează şi Costin Lazăr. Santos ar urma să semneze o înţelegere valabilă pe următorii cinci ani, cu patru milioane de euro pe sezon. 

Antrenorul portughez de 59 de ani a preluat selecţionata Greciei după ce-a venit chiar de la PAOK, echipă pe care a antrenat-o între 2007 şi 2010. 

Naţionala Greciei, calificată la CM 2014 după ce-a învins România la baraj, se va reîntâlni cu tricolorii în grupele preliminare pentru Euro 2016. 

Citeşte şi 

Grecia - România / PORTRET: Omul care vrea să ne taie curentul. Cine este Fernando Santos, selecţionerul elenilor

Antrenorul Greciei explică lecţia predată României: "Ştiam că are fundaşi lenţi"

Grupă uşoară pentru România, în preliminariile Campionatului European din Franţa 2016. Iar cu Grecia şi cu Ungaria! Cum arată celelalte opt grupe

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite