Nu e liniște în familia lui Naomi Osaka. „Sunt fiica Diavolului. Te voi ucide dacă nu mă ucizi tu primul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naomi Osaka a revenit recent în circuit, după pauza luată pentru nașterea și creșterea copilului. Însă în familia campioanei nu este deloc liniște, asta pentru că sora ei, Mari, a lansat o serie de acuzații șocante pe Instagram, la adresa tatălui lor.

Naomi Osaka nu are parte de liniște. Foto EPA EFE
Naomi Osaka nu are parte de liniște. Foto EPA EFE

Mari Osaka (27 de ani, fostă jucătoare de tenis) l-a acuzat Leonard Francois de abuzuri emoționale repetate asupra sa și a mamei sale, Tamaki Osaka. „Vrea să știi cât de dezamăgită și dezgustată sunt de tine. Nu doar ca tată, ci și ca om. Ai dat greș în toate modurile posibile. M-ai abuzat încă din copilărie. Continui să faci asta cu mama mea. O abuzezi emoțional. Vii la noi acasă, chiar dacă ai propria ta locuință.

Public aceste lucruri pentru că ești un laș care se ascunde în fața abilităților fizice. Știi că mă poți bate și că am refuzat să apelăm la poliție. Până aici! Am terminat-o cu tine. Data viitoare când ne vom vedea voi suna la poliție. Tratează asta ca pe o amenințare.

Familia Osaka, în care problemele sunt evidente. Foto Instagram
Familia Osaka, în care problemele sunt evidente. Foto Instagram

Voi riposta și voi lupta pentru amândouă. Te voi ucide dacă nu mă ucizi tu mai întâi, aducând o armă ca un laș. Așa că haide să vedem ce tip de om ești cu adevărat, chiar dacă încă de la naștere știu că sunt fiica diavolului”, a scris Mari Osaka pe Instagram. Postarea a fost ștearsă, apoi contul a dispărut complet.

Leonard Francois este cel care le-a îndreptat pe fiicele sale către tenis, ba chiar le-a și pregătit o lungă perioadă de timp, inspirat de Richard Williams, tatăl surorilor Venus și Serena.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite