Novak Djokovici s-a calificat în ”sferturi” la Monte Carlo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Djokovici * Foto: Reuters
Novak Djokovici * Foto: Reuters

Novak Djokovici, numărul unu ATP, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului Masters 1.000 de la Monte Carlo în ziua în care bunicul său a decedat.

Djokovici l-a învins, în optimile de finală, cu 2-6, 6-1, 6-4, pe ucraineanul Alexandr Dolgopolov, cap de serie numărul 16. La finalul meciului, sârbul a izbucnit în lacrimi şi a ridicat mâinile spre cer în aplauzele publicului. Arbitrul de scaun a anunţat decesul bunicului lui Djokovici, Vladimir, căruia tenismanul i-a dedicat victoria din turneul de la Miami.

Novak Djokovici a cerut o dispensă de a nu participa la conferinţa de presă de după meci. ATP a remis un comunicat, preluat de Mediafax, în care a explicat decizia sârbului: "După cum se ştie, Djokovici şi-a pierdut bunicul înaintea acestui meci şi a fost foarte dificil pentru el să joace astăzi. După victorie, el s-a simţit epuizat din punct de vedere mental şi fizic".

În sferturile de finală de la Monte Carlo, Djokovici îl va întâlni pe olandezul Robin Haase, care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-3, de brazilianul Thomaz Bellucci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite