Novak Djokovici, aşteptat ca un erou în Serbia: Imagini de la sosirea sa, la Belgrad VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici

Expulzat din Australia, după o şedere tumultoasă de 11 zile la Melbourne, liderul ATP a avut o călătorie lungă, via Dubai, fiind aşteptat de sute de oameni pe aeroportul „Nikola Tesla“.

Ce diferenţă fac 11 zile! La data de 5 ianuarie, când a aterizat pe aeroportul Tullamarine de la Melbourne, Novak Djokovici (34 de ani, 1 ATP) a fost reţinut de Poliţia de Frontieră şi interogat, timp de 9 ore! Apoi, a fost plasat în detenţie şi a început un scandal care, duminică, s-a finalizat cu expulzarea sârbului din Australia.

Djokovici a plecat de la Melbourne, cu o scurtă oprire, la Dubai, unde a fost asaltat de pasagerii avionului cu care a călătorit, după cum „Adevărul“ a arătat aici. Iniţial, s-a spus că Nole va merge, la Marbella (Spania), pentru a se reface din punct de veder mental, alături de familia sa.

Doar că, la scurt timp, jurnaliştii sârbi au aflat că Novak s-a suit într-un avion cu direcţia Belgrad. Iar aici, liderul ATP a fost aşteptat de sute de suporteri care i-au scandat numele pe aerportul „Nikola Tesla“, după cum se poate vedea mai jos:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite