Novak Djokovic a anunţat că va juca pe iarbă doar la Wimbledon

0
Publicat:

Sârbul Novak Djokovic, primul tenisman din istorie care a cucerit 23 de titluri de Mare Şlem, a anunţat că nu intenţionează să dispute niciun turneu pe iarbă înaintea celui de la Wimbledon, care va debuta peste trei săptămâni.

Novac Djokovic
Novac Djokovic

"Pe iarbă, prevăd să joc doar la Wimbledon", competiţie programată între 3 şi 16 iulie, a declarat sârbul în cursul unei conferinţe de presă, scrie Agerpres.

"Voi merge la Londra destul de curând, pentru a mă antrena şi a mă pregăti pentru un nou turneu de Mare Şlem", a adăugat el.

Novak Djokovic, în vârstă de 36 de ani, l-a învins cu 7-6 (7/1), 6-3, 7-5, pe norvegianul Casper Ruud, duminică, în finala turneului de la Roland Garros.

Înainte de a se deplasa în capitala britanică, sârbul îşi va rezerva timp pentru a sărbători ai treilea său succes pe zgura pariziană, graţie căruia a devenit jucătorul cu cele mai multe titluri de Grand Slam din istorie.

"Am rămas serios prea mult timp. Aşa că acum, puţină relaxare şi timp în familie. Chiar dacă nu am prea mult timp, de fapt, pentru că sezonul pe iarbă vine repede", a mai spus campionul sârb.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite