Noutăţi de la Roland Garros. Serena se califică greu în semifinale, unde a ajuns şi Djokovici, pentru a opta oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Williams, locul 1 WTA, s-a calificat greu în semifinalele French Open, unde este deţinătoarea trofeului, având nevoie de trei seturi, scor 5-7, 6-4, 6-1, şi două ore şi aproape zece minute de joc, pentru a o învinge pe Iulia Putinţeva din Kazahstan, locul 60 WTA.

Adversara americancei, aflată pentru a cincea oară în semifinale la French Open, va fi olandeza Kiki Bertens, locul 58 WTA, care a învins-o, în sferturi, cu scorul de 7-5, 6-2, pe sportiva elveţiană Timea Bacsinszky, locul 9 WTA. Bertens este în premieră în semifinalele unui Grand Slam.

De asemenea, în competiţia masculină, sârbul Novak Djokovici, s-a calificat pentru a opta oară în carieră, a şasea consecuitv, în semifinalele turneului de la Roland Garros. Numărul 1 ATP l-a învins, cu scorul 6-3, 7-5, 6-3, pe cehul Tomas Berdych, locul 8 ATP, în două ore şi şase minute. Sârbul va evolua cu austriacul Dominic Thiem, locul 15 ATP, care l-a învins, cu scorul de 4-6, 7-6 (7), 6-4, 6-1, pe belgianul David Goffin, locul 13 ATP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite