Noul şef de la Dinamo anunţă: "Un sfat de la Mircea Lucescu face cât 100.000 de euro. Dacă nu venea Revoluţia, Dinamo ar fi fost Real Madrid din estul Europei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Anghelache a preluat funcţia de preşedinte la Dinamo şi a dezvăluit care sunt planurile sale de redresare a clubului din Ştefan cel Mare.

El se va baza pe o strategie simplă şi anume creşterea şi promovarea jucătorilor din propria pepinieră şi nu va ezita să-i ceară sfatul prietenului Mircea Lucescu. ""Ideile lui Lucescu s-ar putea să fie mai valoroase decât 100.000 de euro. Vi-l dau exemplu pe Raţ. Într-un cantonament la Poiana Braşov, Ionuţ Chirilă l-a trimis în teren ca vârf. Eu eram în tribună alături de Mircea Lucescu şi el i-a spus la un moment dat lui Chirilă să-l mute ca fundaş stânga. De atunci, Raţ evoluează acolo. Să fie clar: Mircea Lucescu nu dă niciun ban la Dinamo, ne ajută doar cu viziunea sa. El ne dă ideile care sunt constructive. Eu l-am sunat pe el atunci când am primit această ofertă de la Dinamo şi mi-a spus să merg, că eu pot stopa situaţia actuală", a spus Anghelache la DigiSport. 

"Vom fi o echipă de top în Europa"

Anghelache crede că poate face din Dinamo o echipă respectată pe continent: "Vom reconfigura centrele de copii şi juniori, cu care vom cheltui 100.000 de euro anual. Vă promit că Dinamo va avea o echipă la fel ca aceea din '90. Dacă n-ar fi venit Revoluţia şi nu s-ar fi destrămat echipa aceea, dinamo ar fi fost un Real Madrid al Estului. Pe viitor nu ne vom bate cu Barcelona şi cu marile forţe, deoarece lumea s-a schimbat, dar vom fi în topul fotbalului european. Orice jucător e transferabil, însă numai pe bani mulţi".


"4 milioane de euro este un buget suficient pentru o echipă care să se bată la titlu. Doar doi fotbalişti din echipă au salariu de 10.000 de euro, restul au o medie de 6.000, la care se adaugă bonusuri de performanţă"

Constantin Anghelache, preşedinte Dinamo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite