Se termină aventura lui Rednic la Standard Liege? Belgienii negociază cu un antrenor din Spania care e gata să preia echipa lui Cristea şi Ţucudean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă a reuşit să o ridice pe Standard Liege din subsolul clasamentului şi să facă din ea o echipă de Liga Europa, Mircea Rednic nu are zile liniştite în Belgia.

Conform cotidianului spaniol AS, conducătorii lui Standard au început negocierile cu Pepe Mel, antrenorul uneia dintre revelaţiile acestui sezon din La Liga, Betis Sevilla. Antrenorul iberic ar fi tentat să accepte o ofertă venită din Belgia, mai ales că ar avea un buget consistent pentru transferuri.Principalul motiv de nemulţumire al conducerii vizavi de Rednic este legat de transferurile efectuate la cererea românului.Ele nu au dat încă rezultatele scontate, iar acest lucru l-ar putea afecta pe "Puriu" în viitorul său pe banca belgienilor.

În această iarnă, Adrian Cristea, George Ţucudean şi Zie Diabate au fost transferaţi de trupa din Liege la cererea expresă a lui Rednic, dar niciunul nu e titular, ba chiar se poate spune că au dezamăgit.

În acest campionat, Rednic mai are la dispoziţie 9 meciuri pentru a recupera distanţa de 6 puncte ce o separă pe Standard de liderul Anderlecht Bruxelles.Chiar şi o clasare pe locul secund ar putea să îi salveze postul antrenorului român, deoarece poziţia asigură accesul în preliminariile Champions League.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite