Nicu Vlad: "Mă aşteptam la mai multe medalii de aur la Europene"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Haltere, Nicu Vlad, a declarat, marţi, după Adunarea Generală Ordinară a COSR, că rezultatele obţinute de halterofilii români la Campionatele Europene din Rusia au fost bune, dar a precizat că se aştepta la mai multe medalii de aur.

"Veştile şi rezultatele sunt bune. La această ediţie a Campionatelor Europene, Răzvan Martin a realizat şi două recorduri europene. Pregătirea a fost dură, iar rezultatele au apărut. Mă bucur pentru copii că au reuşit să îi mai înveselească pe oameni. Mă aşteptam să luăm medalii, dar speram la mai multe de aur. Între aur şi bronz nu a fost o diferenţă atât de mare. Rezultatele din ultimii ani ne dau speranţe pentru Jocurile Olimpice. Acum nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, pentru că rezultatele ne obligă la mai mult şi sper să nu dezamăgim", a spus Nicu Vlad.

Halterofilii români au obţinut 10 medalii la Campionatele Europene care s-au desfăşurat la Kazan (Rusia):Florin Ionuţ Croitoru (56 kg) - argint la aruncat şi bronz la total, Antoniu Buci (62 kg) - argint la smuls şi la total, Marius Gîscan (62 kg) - aur la aruncat, Răzvan Martin - trei medalii de argint (smuls, aruncat şi total, la categoria 69 kg) şi Alexandru Roşu (77 kg) - două medalii de bronz (aruncat şi total).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite