Nici la „răcoare” nu-i răcoare! Cum reuşesc Gică Popescu şi Meme Stoica să învingă canicula din celule

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Popescu a fost încarcerat în martie 2014
Gică Popescu a fost încarcerat în martie 2014

Mihai Stoica, fostul manager general al Stelei, şi fostul mare internaţional Gică Popescu, căpitanul Barcelonei din anii '90, colegi de celulă la Penitenciarul Jilava, după condamnările primite în “Dosarul Transferurilor”, n-au parte de condiţii prea bune după gratii.

Aflaţi într-o încăpere de la parter, în care, până nu de mult, a “locuit” şi fostul premier Adrian Năstase, Mihai Stoica şi Gică Popescu nu mai au parte acum de aerul condiţionat al maşinilor luxoase pe care le conduceau şi al vilelor în care se răsfăţau. După gratii sunt peste 40 de gratii în fiecare cameră, aşa că oamenii de fotbal se mai răcoresc cu un ventilator care nu face decât să ducă aerul fierbinte dintr-o parte în alta a camerei şi cu duşurile reci de la robinetul chiuvetei, conform SportNews.  

Dacă cele două celebrităţi au parte de condiţii cât de cât suportabile, deţinuţii aflaţi la etajele superioare ale clădirii cu zeci de celule au parte de un iad. Infractorii stau mai tot timpul la bustul gol şi ţin deschise ferestrele şi uşile camerelor, fiind încuiate doar grilajele.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite