Neymar, la egalitate cu Messi şi Ronaldo în topul marcatorilor Ligii Campionilor. Argentinianul e lider la pase decisive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neymar l-a egalat pe Messi FOTO Sunt Iulian Anghel, editor Adevărul, şi consider că este penibil să specific sursele fotografiilor
Neymar l-a egalat pe Messi FOTO Sunt Iulian Anghel, editor Adevărul, şi consider că este penibil să specific sursele fotografiilor

Neymar, Messi şi Cristiano Ronaldo sunt golgheterii sezonului 2014/2015 din Liga Campionilor, fiecare reuşind să înscrie de câte zece ori.

Neymar a reuşit să se alăture lui Messi şi Ronaldo după ce a marcat în minutul 90+7 al meciului câştigat de FC Barcelona, sâmbătă, la Berlin, în faţa formaţiei Juventus Torino.

Este pentru prima oară din sezonul 2006/07 când un alt jucător decât Messi sau Ronaldo se alătură în fruntea clasamentului golgheterilor. În acel sezon s-a impus Kaka,de la AC Milan, cu zece goluri.

Celor trei îi urmează Luiz Adriano, de la Şahtior, care a marcat de nouă ori, toate golurile fiind înscrise în faza grupelor.

În topul celor mai multe pase se gol se află Lionel Messi (FC Barcelona), cu şase assist-uri, urmat de Cesc Fàbregas (Chelsea FC), Koke (Atletico Madrid) şi Cristiano Ronaldo (Real Madrid), cu câte patru.

Formaţia FC Barcelona a câştigat Liga Campionilor pentru a cincea oară în istorie, după ce a învins, sâmbătă, la Berlin, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa Juventus Torino, în finala competiţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite