Neymar, întrebat despre Simona Halep: Cum a descris-o pe „regina“ de la French Open 2018

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neymar

Starul brazilian joacă la Paris, oraşul preferat al fostului lider WTA, care a şi avut cele mai bune rezultate la turneele majore la Open-ul francez: două finale (2014 şi 2017) şi un titlu câştigat, acum doi ani.

Neymar a tras o sperietură zdravănă în weekend, când a crezut că şi-a fracturat glezna, după un fault criminal, în minutul 90+6 al meciului PSG - Lyon (0-1).

Între timp, sud-americanul a aflat că accidentarea nu atât de gravă pe cât s-a crezut iniţial. Iar aceasta a fost doar o primă veste bună pentru Neymar. A doua a primit-o, marţi, când a semnat un parteneriat cu PokerStars, fiind inclus printre vedetele care se află sub contract cu această companie. Cu acest prilej, brazilianul de 28 de ani a acceptat să răspundă la o serie de şase întrebări din partea „Adevărul“, condiţia fiind ca ele să nu fie despre fotbal. 

„Adevărul“: În afară de fotbal, la ce alte sporturi eşti foarte bun?

Neymar: Îmi plac toate sporturile, n-am unul preferat. Îmi place să fac orice sport şi să mă uit la orice tip de sport. Baschet, atletism, golf, tenis, dar bineînţeles că trebuie să prioritizez fotbalul, pentru motive evidente. Dacă vorbim de e-sports însă, pokerul este preferatul meu la PokerStars.

Ai acel „poker face“ de care are nevoie orice jucător bun?

Nu doar că îl am, dar e deja bine cunoscut în lumea PokerStars…

Ştii cine e Simona Halep? Ai văzut-o jucând? 

E o jucătoare de tenis din România, corect? N-am avut ocazia să o urmăresc jucând, însă ştiu că a fost numărul 1 în tenis. Acest lucru o face specială.

Cine e omul căruia îi datorezi reuşitele tale din viaţă? Care te-a ajutat cel mai mult să ajungi unde eşti astăzi?

Nu pot răspunde la această întrebare referindu-mă doar la o persoană. Cred că familia mea e cel mai important lucru pe care îl am în viaţa mea. Fără încurajările si aplauzele lor, fără lecţiile de viaţă ale tatălui meu, fără susţinerea surorii mele, iar acum a fiului meu, n-aş fi cine sunt azi.

Când erai un copil, înainte să ajungi celebru, ce visai să cumperi din postura unui om bogat?

O casă pentru părinţii mei. Am reuşit acest lucru datorită sporturilor.

De ce ţi-e frică cel mai mult?

Şerpi ! Vreţi să mă vedeţi speriat? Trebuie doar să-mi puneţi un şarpe în faţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite