„New Dinamo“ e făcut praf de Cohn: fostul acţionar a desfiinţat numirea lui Stoican şi a explicat ce înseamnă, de fapt, reconstrucţia lui Negoiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sub sloganul „întinerim echipa“, actualul conducător din „Ştefan cel Mare“ i-a vândut pe cei mai buni fotbalişti, Alexe şi Nica, şi i-a înlocuit cu no-name-uri. Acum, lângă nişte jucători cu salarii de 1.000 – 2.000 de euro pe lună a adus şi cel mai prost plătit tehnician din Liga I.

Dinamo a ajuns în situaţia incredibilă în care antrenorul ei e plătit cu 1.000 de euro pe lună, adică exact cât câştigă un român care lucrează la un fast-food din Anglia!

Astfel, proiectul „New Dinamo“ merge înainte cu soluţii low-cost, iar rezultatele se văd: echipa a ajuns pe locul 12 din 18 cu nouă puncte după opt meciuri. Un fost acţionar al formaţiei din „Ştefan cel Mare“, Vladimir Cohn, e de părere că proiectul lui Ionuţ Negoiţă e unul care vizează exclusiv reducerile de costuri. 

Ce a spus?

„Se doreşte o reconstrucţie în limita bugetară. Dar reconstrucţia se face cu un antrenor cu experienţă, nu cu juniori. Numirea lui Stoican e aberantă. Nimeni nu poate lua pe cineva din grădina cu zarzavat şi să-l pună la prima echipă. Nu sunt partizanul lui Mulţescu, dar era un tehnician cu personalitate şi avea ochi la jucători“, a explicat Cohn la sport.ro.

Omul de afaceri nu crede că obiectivul fixat pentru acest sezon, o clasare pe podium şi calificarea într-o cupă europeană, e realizabilă. „Unii jucători au valoare de primele trei locuri, dar doar unii. Când ai trei, patru fotbalişti buni şi restul aşa şi aşa, e foarte greu să faci ceva. Hai să zic că sunt vreo cinci jucători buni în total. Bălgrădean, Grigore, Luchin sunt foarte buni, iar Rus şi Matei sunt buni“, a fost evaluarea lui Cohn.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite