Netflix atacă transmisiunile sportive: Primul meci care va fi difuzat live de platforma de streaming

0
Publicat:

Un meci demonstrativ între spaniolul Carlos Alcaraz, nr. 2 mondial, şi compatriotul său Rafael Nadal, deţinătorul a 22 de titluri de Mare Şlem, care şi-a anunţat revenirea în circuit în 2024 după un an fără să joace, va avea loc pe 3 martie la Las Vegas. Anunțul a fost făcut de platforma de streaming Netflix, care va organiza şi va difuza evenimentul.

netflix pixabay png

"Sunt încântat că împreună cu 'The Netflix Slam' vom putea oferi publicului nostru mondial ocazia de a vedea două mari nume din tenis care se vor confrunta direct, într-un meci unic în genul său", a declarat Gabe Spitzer, vicepreşedinte al Nonfiction Sports, departamentul rezervat documentarelor sportive la Netflix.

Evenimentul va rezerva, de asemenea, "multe alte acţiuni", implicând jucători suplimentari ale căror nume vor fi anunţate ulterior.

"Sunt foarte entuziasmat de ideea de a mă deplasa pentru prima oară la Las Vegas, unul din oraşele cele mai emblematice şi capitala jocurilor de noroc. Şi sunt foarte fericit să joc cu Carlos Alcaraz", a comentat Nadal.

La rândul său, compatriotul său, câştigător al US Open în 2022 şi Wimbledon în 2023, a împărtăşit acelaşi entuziasm: "Sunt bucuros şi fericit să împart terenul cu Rafa la Las Vegas".

"The Netflix Slam" se desfăşura la Michelob Ultra Arena, de la Mandalay Bay Resort. Platforma americană de streaming, care produce şi difuzează numeroase documentare sportive de succes, între care culisele circuitelor ATP şi WTA sau Formula 1, a confirmat că va transmite evenimentul în direct.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite