Djokovici – Nadal, ciocnirea titanilor în 2024: Verdictul dat de antrenorul lui Nole

0
Publicat:

Croatul Goran Ivanisevici, antrenorul tenismanului sârb Novak Djokovici, numărul 1 mondial, consideră că Rafael Nadal, aflat în recuperare, va fi în continuare ''periculos'' în 2024. Ivanisevici crede că spaniolul va participa atât la Roland Garros, cât şi la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, scrie L'Equipe.

Djokovici și Nadal, doi coloși ai tenisului mondial
Djokovici și Nadal, doi coloși ai tenisului mondial

Accidentat aproape tot anul, Nadal a ratat turneele de Grand Slam de la Roland Garros, Wimbledon şi US Open, dar ar putea reveni la Australian Open 2024 (14-28 ianuarie). El a jucat ultima oară la Australian Open 2023, fiind eliminat în turul doi.

În pofida problemelor lui medicale, Ivanisevici îl vede favorit pe iberic la Roland Garros şi la JO 2024, care vor avea loc pe zgura pariziană.

''Sunt convins că nivelul lui Nadal va fi bun, nu s-ar mai întoarce dacă nu s-ar simţi pregătit şi sunt sigur că la Roland Garros va fi periculos. De altfel, va fi şi mai periculos anul acela, pentru ca nimeni nu a fost vreodată la fel de dominant ca Nadal la Roland Garros, şi este posibil ca în anul Olimpiadei să tindă la dubla coroana de la Paris'', a declarat Ivanisevici pentru cotidianul sportiv croat Sportske Novosti.

Nadal, câştigător a 22 de titluri de Grand Slam, speră să revină cu prilejul turneului Australian Open din ianuarie 2024, dar acest lucru nu este garantat. El a declarat recent că încă resimte dureri şi disconfort, se poate antrena mai bine pe teren, însă nu poate confirma că va reveni la Melbourne.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite