Negoiţă tună şi fulgeră: „E o golănie, suntem furaţi ca-n codru! Dacă se mai întâmplă, retrag echipa din Liga I!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Negoiţă
Ionuţ Negoiţă

Acţionarul majoritar al grupării Dinamo Bucureşti, Ionuţ Negoiţă, a declarat că formaţia pregătită de Ioan Andone a fost dezavantajată clar de arbitraje în ultimele meciuri.

"Cred că am pierdut 6 sau 7 puncte. O bătaie de joc. E mult prea mult. Au fost depăşite limitele bunului simţ şi rezonabilului de foarte multă vreme. Probabil că era posibil să câştigăm acest meci şi nu trebuia. Poate că erau altele temele. Incredibil. Vrem să se întâmple ceva. O să vedem cum putem protesta. E al cincilea meci la care suntem dezavantajaţi la modul evident. Noi suntem furaţi ca-n codru. E vorba de golănie. Consider că trebuie să fim trataţi corect. E dreptul nostru. Ca să vină nişte băieţi din aceştia care abia aşteaptă un motiv de care să se agaţe... E incredibil, e inacceptabil, e sub orice critică. Dacă se mai întâmplă ne retragem din campionat. Nu merită, de ce cheltuim bani? Mai plătim şi arbitrajul, şi deplasările, ca să fim bătaia de joc a unora?", a spus Ionuţ Negoiţă la Digi Sport.

"Sunt dezamăgit şi nemulţumit. Dacă nu era decizia lui Rusandu... Adică dai şi penalty şi roşu nemeritat. Mi se pare prea de tot. Sunt cinci meciuri consecutive cu greşeli grave împotriva noastră. Trebuie să vină arbitri străini. Dacă nu aduc arbitri străini campionatul va fi şi mai jalnic. De la meciul de la Cluj cu Balaj toate au fost cu greşeli împotriva noastră. Noi merităm să fim mult mai în faţă. Rusandu ne-a lăsat în zece, s-a tăiat o mână. Să-şi facă arbitrii o echipă de 11.. Tudor, Rusandu...Să vină să joace ei la Botoşani. Şi la primul gol a greşit. În momentul când tu joci bine, fac două schimbări pe atac şi el îmi dă roşu şi penalty care nu e, mai mare viciere de rezultat nu există", a spus şi Ioan Andone la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite