Neagu, îngrijorată înaintea debutului României la Jocurile Olimpice: ce crede handbalista despre şansele la medalii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
neagu

Tricolorele vor debuta în competiţie, în noaptea de sâmbătă spre duminică (ora 01.50, TVR), urmând să întâlnească Angloa.

Norvegia, Spania, Brazilia, Muntenegru şi Angola sunt formaţiile cu care România se va confrunta în grupa A, primele patru naţionale urmând să ajungă în fazele eliminatorii.

Până la primul meci cu africancele, vedeta României, Cristina Neagu, e îngrijorată de faptul că, fiind accidentată o perioadă, n-a mai putut evolua într-o partidă de peste două luni. „A fost dificil pentru că eu n-am mai jucat din luna mai, deci n-am niciun meci de pregătire până la Jocurile Olimpice. Nu e o situaţie prea plăcută. E foarte greu să prind o formă sportivă bună la JO fără antrenamente şi fără jocuri de pregătire“, a spus Neagu, potrivit prosport.ro.

Ea a comentat şansele echipei României la Rio de Janeiro: „Ne-am pregătit, suntem foarte motivate, ne dorim din suflet o medalie, dar rămânem cu picioarele pe pământ pentru că e o competiţie foarte grea şi e foarte dificil să ajungem să luptăm pentru medalii“.

Chiar dacă primele patru echipe din fiecare grupă obţin calificarea în următoarea rundă, Neagu vrea ca România să se califice cât mai repede, învingând în primele jocuri.

„Nu-mi doresc să mai pierdem atâtea meciuri în grupă, ca la Mondiale, să ne calificăm de pe ultimul loc şi abia în a doua săptămână să înceapă competiţia pentru noi. Ne dorim să facem meciuri bune de la început, meciuri care ne pot da încredere pentru fazele eliminatorii. Sper din tot sufletul ca din primele meciuri să ne calificăm în sferturi, să nu mai avem acele emoţii. În a doua săptămână, lucrurile sunt clare, în meciurile eliminatorii orice se poate întâmpla“, a adăugat cea mai bună handbalistă a lumii. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite