NBA: Au renunţat la bani pentru a juca împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dwyane Wade şi noii săi coechipieri de la Miami Heat, Lebron James şi Chris Bosh, toţi trei membri ai naţionalei Statelor Unite, au renunţat fiecare la 15 milioane de dolari pentru a juca împreună.

Cele trei superstaruri ale baschetului american vor semna contracte pe şase ani cu echipa din Florida, fiecare valorând peste 100 de milioane de dolari.

Astfel James şi Bosh vor primi câte 110,1 milioane de dolari în timp ce Dwyane Wade va avea un contract în valoare de 107,5 milioane de dolari. În primul an de contract Bosh şi James vor primi 14,5 milioane de dolari iar Wade 14 milioane, urmând ca suma să crească treptat în ceilalţi ani.

Potrivit site-ului espn.com, fiecare dintre cei trei jucători a renunţat la 15 milioane de dolari din contractul maxim pe care l-ar fi putut primi, pentru a oferi astfel posibilitatea echipei din Miami să aibă flexibilitate financiară mai mare în alegerea celorlalţi jucători ai echipei.

Preşedintele clubului din Florida, fostul mare antrenor Pat Riley a început deja negocierile cu Derek Fisher, conducătorul de joc al celor de la Los Angeles Lakers, de cinci ori campion NBA.

Wade, James şi Bosh au fost prezentaţi ieri la Miami în faţa unei arene arhipline, peste 20.000 de oameni în timp ce alţi 10.000 au urmărit spectacolul pe ecrane gigant instalate în jurul sălii.

Vezi video de la prezentarea trioului de lux:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite