Naționala Spaniei a pierdut în fața scoțienilor în meciul de calificare la Campionatul European de Fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambele goluri au fost marcate de Scott McTominay (minutele 7 și 51).

Atacantul Scoției Lyndon Dykes și fundașul Spaniei Iñigo Martinez. FotoEPA-EFE
Atacantul Scoției Lyndon Dykes și fundașul Spaniei Iñigo Martinez. FotoEPA-EFE

Naționala Spaniei a pierdut cu 2-0 în fața Scoției în meciul din turul doi al turneului de calificare la Campionatul European de Fotbal 2024. Întâlnirea a avut loc marți. Ambele goluri au fost marcate de Scott McTominay (minutele 7 și 51). McTominay reușise o „dublă” și în precedentul meci al Scoției, primul din campania de calificare, 3-0 cu Cipru.

Într-un alt meci din grupa A, naționalele Georgiei și Norvegiei au jucat o egalitate la Batumi cu scorul de 1:1. Scoția este în fruntea grupei cu șase puncte după două meciuri, urmată de Spania (3 puncte; 2 jocuri), Norvegia (1; 2), Georgia (1; 1) și Cipru (0; 1). În runda următoare din 17 iunie, echipa scoțiană va juca în deplasare cu formația norvegiană, iar georgienii se vor întâlni cu ciprioții.

În grupa I, naționala Elveției a învins pe teren propriu echipa Israelului (3:0), românii au fost mai puternici decât bielorușii (2:1) acasă, iar naționala din Kosovo a terminat la egalitate cu echipa Andorei (1:1). ) acasă. După două runde, echipa Elveției ocupă primul loc (6 puncte), urmată de echipele României (6), Kosovo (2), Andora (1), Israel (1) și Belarus (0).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite