Națională dezamăgitoare, fani pe măsură. Ce au putut scanda suporterii României după egalul cu Liechtenstein

0
Publicat:

Jucătorii naționalei României au fost huiduiți atât după egalul rușinos cu Liechtenstein de vineri seară, cât și după cel cu Bulgaria, din urmă cu câteva zile. Scandările celor care ar trebui să susțină naționala înaintea unui moment atât de important au fost halucinante.

Ultrașii au fost vehemenți la adresa naționalei după egalul cu Liechtenstein. Foto Sportpictures
Ultrașii au fost vehemenți la adresa naționalei după egalul cu Liechtenstein. Foto Sportpictures

Jucătorii naționalei României au fost fluierați de o partea fanilor prezenți la amicalul cu Liechtenstein, care au cedat nervos după ce Stanciu și compania nu au reușit să dea vreun gol în poarta oaspeților. Aceștia au luat foc la finalul partidei, în momentul în care tricolorii s-au îndreptat să-i salute pe cei din peluză. Ultrașii au avut o reacție uluitoare, cântând „Ale, ale, ne pi..m pe Euro!”.

Suporterii au refuzat și cadoul pe care fotbaliștii naționalei au vrut să îl facă după meci, înainte de plecarea spre Euro 2024. Potrivit Fanatik, elevii lui Edi Iordănescu au încercat să arunce câteva mingi în tribune, dar spectatorii au început să huiduie și să înjure, astfel că elevii lui Edi Iordănescu au oprit inițiativa de a șuta baloanele în peluză.

Răzvan Burleanu, înjurat

Înjurăturile fanilor nu s-au oprit nici după ce gazonul s-a golit, iar jucătorii și staff-ul naționalei au plecat la vestiare. Minute bune, aceștia au rămas în tribune și au proferat injurii la adresa naționalei și a FRF, drept pentru care jurnaliștii și analiștii televiziunilor care transmiteau de pe iarba arenei din Ghencea au trebuit să cedeze legătura în studiouri, scandările fiind pur și simplu dezgustătoare.

Nu numai naționala a fost luată la țintă, cu și președintele federației din România, Răzvan Burleanu. Acesta a fost cel mai apostrofat om, fiind înjurat de toți ultrașii, ale căror scandări care pot fi reprodus au fost „FRF, m**e FRF!” și „Ești o mizerie, Burleanu ești o mizerie!”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite