NATAŢIE Rezultate notabile pentru copiii români la un concurs din Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micii înotători FOTO aqua-sport.ro
Micii înotători FOTO aqua-sport.ro

Cea de a opta ediţie a concursului internaţional de înot „Cupa Hod“, desfăşurat în Ungaria, a adus la un loc 839 de sportivi, România fiind reprezentată, alături de alţi sportivi, de echipele de juniori şi seniori ale clubului Aqua Sport.

Sub coordonarea preşedintelui Andrei Nicolescu şi a antrenorilor Sabri Jari şi Mircea Purcare, micii înotători au reuşit rezultate excepţionale: trei premii I, cinci premii II şi cinci premii III. „Prezenţa echipei Aqua Sport a fost apreciată de organizatorii concursului din Ungaria, rezultatele copiilor noştri demonstrând încă o dată că suntem pe drumul cel bun în a ne îndeplini obiectivul de a forma viitorii campioni olimpici ai României“, a declarat Andrei Nicolescu.

Şi la Câmpina, la cea de-a doua ediţie a competiţiei "Cupa Înotătorului“, a fost prezentă o echipă de sportivi de la Aqua Sport, care au obţinut trei locuri I, trei locuri II şi 6 locuri III. „La concursul de la Câmpina, au participat peste 150 de copii, de la 15 cluburi din ţară, delegaţia Aqua Sport fiind cea mai numeroasă. Rezultatele de aici sunt foarte bune, ţinând cont că o parte din cei mai buni sportivi ai clubului au participat în aceeaşi perioadă în Ungaria la «Cupa Hod». Cu această ocazie, am demonstrat că putem face faţă cu success la două concursuri de anvergură, în acelaşi timp“, a completat Andrei Nicolescu, care pentru proiectele sale în sport a fost felicitat şi de Camelia Potec, campioană olimpică şi preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite