Nasri s-a înjurat cu ziariştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nasri (în alb) a jucat doar 25 de minute contra Spaniei
Nasri (în alb) a jucat doar 25 de minute contra Spaniei

Eliminarea Franţei a produs mulţi nervi în tabăra „cocoşilor”.

Cel mai recalcitrant s-a dovedit Samir Nasri, cel care a fost introdus abia în repriza a doua. La zona mixtă, o jurnalistă de la AFP l-a solicitat pe Nasri pentru câteva întrebări, însă reacţia fotbalistului a lăsat-o mască. „De ce să vorbesc? Să scrii tu nişte prostii?", s-a răstit Nasri, după care a strecurat un „Fuck you" printre dinţi. „Acum poţi să scrii că sunt prost educat", a mai apucat să spună francezul. „L'Equipe" a reacţionat imediat. „Aceşti fotbalişti
n-au arătat niciun moment că pot bate Spania. Le-a lipsit în primul rând caracterul", s-a scris pe prima pagină a cotidianului francez, titlul fiind relevant: „SOS Fantomes".

Blanc, spre Tottenham

În schimb, Benzema a declarat că francezii ar trebui să fie mândri de această naţională, iritând anumiţi oameni de fotbal. Pe de altă parte, Laurent Blanc a părut resemnat, antrenorul afirmând superioritatea evidentă a Spaniei.

Contractul selecţionerului expiră la sfârşitul lunii, însă Blanc a fost destul de evaziv când a fost întrebat despre o eventuală prelungire, mai ales că are deja pe masă o ofertă de la Tottenham: „Nu discutăm acum. Obiectivul nostru era să ne calificăm în sferturile de finală. Vom face o analiză a acestui Campionat European, cu satisfacţiile şi decepţiile sale". Referitor la incidentul cu Nasri? „E regretabil ce s-a întâmplat cu Nasri, e foarte rău ce a făcut din punctul de vedere al imaginii lui. Dar adevărata problemă este la presă. Sunt întrebări foarte agresive, care dovedesc o lipsă totală de respect", a spus Blanc.

"Ştiam ce important e să-l blocăm pe Jordi Alba şi la prima centrare am luat gol, e frustrant."
Laurent Blanc selecţioner Franţa

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite