Napoli a refuzat o ofertă de 55 de milioane de euro pentru Cavani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Napoli a refuzat o ofertă de 55 de milioane de euro pentru Cavani. FOTO Arhivă personală/Facebook
Napoli a refuzat o ofertă de 55 de milioane de euro pentru Cavani. FOTO Arhivă personală/Facebook

Preşedintele clubului Napoli, Aurelio De Laurentiis, a dezvăluit că a avut o ofertă de 55 de milioane de euro pentru atacantul Edinson Cavani.

Aurelio De Laurentiis nu a dezvăluit identitatea echipei care l-a dorit pe Cavani, însă a precizat că oficialii acesteia ar fi fost dispuşi să scoată din buzunar 55 de milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile atacantului uruguayan.

„Cavani este un războinic care întruchipează cel mai bine clubul Napoli şi suporterii noştri. Pentru a-l păstra am refuzat o ofertă de 55 de milioane de euro. Am decis să-l păstrăm, deoarece nu banii sunt importanţi, ci dragostea pentru această echipă. Napoli este cel mai bun film al meu, iar acest oraş reprezintă întreaga Italie“, a fost declaraţia oficialului pentru presa italiană.

Cavani a fost transferat la Napoli în sezonul 2010/2011 pentru care a jucat 85 de meciuri în Serie A şi a marcat de 62 de ori. Atacantul este al doilea marcator din Serie A în sezonul actual, cu 13 reuşite, fiind surclasat de Stephan El Shaarawy (AC Milan), cu un gol mai mult. În vara acestui an, uruguayanul a fost pe lista transferurilor a cluburi importante, precum Chelsea şi Paris Saint-Germain.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite