Naomi Osaka s-a retras de la Tokyo. Ciudățeniile meciurilor în care a fost implicată tenismena japoneză

0
Publicat:

Naomi Osaka (24 de ani) urma să o înfrunte pe brazilianca Beatriz Haddad Maia în turul secund, la Pan Pacific Open (19-25 septembrie), turneu ce are loc în Tokyo, dar a fost constrânsă să abandoneze, explicând că „corpul nu îi permite" să-şi apere şansele.

Naomi Osaka, o sportivă talentată, cu grave probleme. Foto Arhivă Adevărul
Naomi Osaka, o sportivă talentată, cu grave probleme. Foto Arhivă Adevărul

Este o onoare să pot juca la Pan Pacific Open, în faţa tuturor acestor fani incredibili, aici în Japonia. Acest turneu a fost întotdeauna, şi va rămâne, un turneu special pentru mine şi mi-ar fi plăcut să intru pe teren astăzi, însă corpul meu nu îmi permite acest lucru", a declarat Osaka, conform Agerpres.

Clasată în prezent pe locul 48 WTA, Osaka a avut în ultimele sezoane probleme cu anxietatea și stările depresive, iar performanțele ei pe terenul de tenis au avut mult de suferit.

În turul precedent se accidentase adversara!

Ciudat este faptul că retragerea japonezei vine la o zi după ce a câștigase în primul tur, împotriva australiencei Daria Saville, după o partidă care a durat doar șapte minute și în care adversara s-a retras după 7 minute de joc, din cauza unei accidentări serioase la genunchi.

Naomi Osaka a obținut cea mai rapidă calificare în cadrul unei competiții, în șapte minute, după ce a profitat de accidentarea adversarei din primul tur la WTA Tokyo. Daria Saville (28 de ani, 55 WTA) a simțit dureri insuportabile la genunchi și a renunțat la joc după doar 7 minute, la scorul de 0-1.

Retragerea fostului număr 1 mondial nu a fost pe placul fanilor japonezi. ”Slabă” sau ”Oricum Beatriz era mai bună decât Osaka”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor la anunțul WTA că nipona nu va mai juca în optimile de finală de la Tokyo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite