Nadia Comăneci, tatuaj la 62 de ani: fotografia pusă pe Instagram și explicația ei

0
Publicat:

Cândva, să-ți faci un tatuaj era un gest condamnat de cei din jur. Pentru că, pe vremuri, tatuajele erau considerate niște desene pe care și le făceau doar interlopii. De aceea, erai sfătuit ca, dacă totuși vrei să-ți faci un tatuaj, prins de nebunia tinereții, să nu faci asta pe părțile vizibile ale corpului, astfel încât să fii respins la diferite interviuri de angajare!

Nadia Comăneci, o figură legendară a sportului mondial
Nadia Comăneci, o figură legendară a sportului mondial

Astăzi însă, tatuajele au devenit ceva normal. Foarte răspândite și acceptate de opinia publică. S-a dus, așadar, ideea că doar interlopii își fac desene pe corp. Probabil, de aceea, și Nadia Comăneci a luat o decizie curajoasă, la 48 de ani după performanța care a propulsat-o în istoria sportului mondial. Vorbim despre atingerea perfecțiunii, cu punctajul maxim, 10, obținut la Jocurile Olimpice de la Montreal, în 1976.

Pentru a marca această performanță fantastică în gimnastica mondială, „Zeița de la Montreal“ și-a tatuat glezna cu cercurile olimpice și cu nota „1.00“. La JO 1976, acesta a fost punctajul afișat pe ecran pentru prestația româncei. Pentru că, primind 10 de la arbitri, ea a dat, practic calculatorul peste cap, în condițiile în care nimeni nu primise 10 până atunci.

Revenind la fotografia postată acum de Nadia cu tatuajul ei, aceasta a fost publicată pe contul de Instagram al româncei, cu următorul mesaj: „Pentru a aniversa primul 10 perfect din istoria Jocurilor Olimpice“.

Tatuajul Nadiei pentru a marca o performanță istorică. FOTO: Instagram
Tatuajul Nadiei pentru a marca o performanță istorică. FOTO: Instagram
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite