Nadia Comăneci împlineşte 52 de ani: unde va avea loc petrecerea şi care e telefonul pe care îl aşteaptă cel mai mult de ziua sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nadia, alături de soţul ei, Bart Conner
Nadia, alături de soţul ei, Bart Conner

„Zeiţa de la Montreal“ spune că, spre deosebire de alte femei, nu şi-a ascuns niciodată vârsta şi a descris cum arată, de obicei, ziua ei de naştere.

Nadia Comăneci a împlinit, azi, 52 de ani. Născută la Oneşti, ea rămâne şi acum cea mai cunoscută gimnastă a tuturor timpurilor. Ea a dobândit acest statut, atunci când, la Jocurile Olimpice de la Montreal, în 1976, a devenit prima gimnastă care a primit nota 10, atingând perfecţiunea.

CV-ul ei fabulos include:

*9 medalii olimpice dintre care 5 sunt de aur.

*4 medalii câştigate la Campionatele Mondiale dintre care 2 sunt de aur.

*12 medalii cucerite la Campionatele Europene dintre care 9 sunt de aur.

Cu ocazia zilei sale de naştere, Nadia a acordat un interviu pentru site-ul wowbiz.ro în care a povestit cum se simte la 52 de ani.

Ce a spus?

„Nu mi-am ascuns niciodată vârsta pe care o am. Mă simt încă tânără, sunt o persoană activă şi privesc în continuare spre viitor. Nu am făcut niciodată o mega-petrecere, în general îmi petrec ziua acolo unde am treaba. De câţiva ani, împreuna cu câteva prietene care sunt născute în această perioadă, sărbătorim împreună ziua noastră şi ne place să denumim această petrecere Divas dinner“, a povestit Nadia.

În condiţiile în care, din 2001, a obţinut şi cetăţenia americană – a păstrat-o şi pe cea română - anul acesta, Nadia îşi va petrece ziua de naştere în Oklahoma, împreună cu prietenii ei. 

„Pentru început, pare o zi obişnuită. Totul se transformă într-o sărbătoare în momentul care Dylan (n.r. – fiul ei) şi Bart (n.r. – soţul ei) îmi spun “La mulţi ani” şi îmi aduc cadoul. Apoi, încep telefoanele, ceva mai multe ca de obicei, mesajele, si atât acasă, cât şi la birou, încep să primesc flori şi cadouri“, a continuat „Zeiţa de la Montreal“.

Ea a dezvăluit care e telefonul pe care îl aşteaptă cel mai mult în această zi: „De fiecare dată când primesc un telefon de la mama trăiesc o emoţie unică, un sentiment aparte. E foarte greu să-l descriu. Nu ştiu dacă pot spune că e vorba de recunoştinţă, iubire, respect, prietenie…e unic“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite