Mutu, şocat de dispariţia Stelei: reacţia oficialului dinamovist după ce marea rivală a devenit, în mod oficial, FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

După 70 de ani, primul eşalon din România nu mai include Steaua. Drept urmare, derby-ul de duminică (ora 20.30, Digi Sport, Dolce Sport, Look TV) a devenit FCSB – Dinamo.

Gigi Becali a fost obligat să modifice numele clubului pe care îl conduce, începând de astăzi, iar Comitetul Executiv FRF a aprobat transformarea Stelei în FCSB.

Acest lucru l-a şocat pe Adrian Mutu care a criticat printr-o postare pe Facebook modul în care dispar brandurile din fotbalul românesc.

Ce a scris?

„FRF ar trebui sa găsescă o soluţie pentru a securiza aceste nume mari, brand-uri sau emblem, că nici nu mai ştiu cum să le spun, să nu dispară din fotbalul românesc! Ne distrugem singuri istoria unui sport aşa de frumos!

Vrem naţională puternică, dar campionatul nostru de fotbal e pe cale de dispariţie. Atunci despre ce vorbim când jucătorii tineri şi de viitor joacă într-un campionat de genul ăsta.

Păcat de oamenii de afaceri care au investit pe bune bani în fotbal şi, ca tot a venit vorba de ei, poate statul găseşte o modalitate prin care sa îi încurajeze să continuie să investească sau să investească şi mai mult pentru că altfel nu ştiu unde ajungem.

Eu sunt lângă România, TU?“, a scris Mutu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite