Mutarea lui Chiricheş la AS Roma a picat din cauza oficialilor lui Tottenham, care au mărit de şase ori preţul împrumutului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Getty Images
FOTO Getty Images

Chiricheş a fost la un pas de a fi împrumutat de Tottenham la AS Roma, dar mutarea a căzut în ultimul moment din cauză că englezii au mărit nejustificat suma de împrumut, pe ultimă de metri.

Vlad Chiricheş a avut o şansă mare în această iarnă de a face o schimbare în cariera sa. Fundaşul român, care este mai mult rezervă la Tottenham, ar fi putut ajunge, sub formă de împrumit, la Roma, dar această mutare a picat pe ultima zi a transferurilor. Motivul e legat de oficialii lui Tottenham, care au mărit de şase ori suma cerută pe jucătorul român, situaţie cu care omologii de la Roma nu au fost deloc de acord.

Potrivit dailymail.co.uk, Chricheş ar fi fost dispus să meargă la Roma în această iarnă, dar Tottenham a vrut să recupereze toată investiţia făcută pentru fundaşul român, 9 milioane de euro plătiţi Stelei în urmă cu un an şi jumătate. 

Concret, împrumutul lui Chiricheş la Roma ar fi costat 500.000 de euro, iar gruparea romană ar fi avut prima opţiune de transfer la vară. Însă, înţelegerea iniţială a picat din cauza englezilor, care au mărit suma de împrumut la trei milioane de euro, plus alte şase milioane pentru un transfer difinitiv la finalul sezonului. Această cerinţă nu a fost acceptată de Roma, care s-a reorientat şi a luat un fundaş mult mai ieftin din serie B.

11 milioane de euro este cota de piaţă a lui Chiricheş, conform transfermarkt.de

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite