Mourinho, luat peste picior de compania aeriană Ryanair: Ce mesaj i-au transmis pe Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mourinho

Jose Mourinho (58 de ani) a revenit în centrul atenţiei, după ce a semnat cu AS Roma, la două săptămâni după despărţirea de Tottenham Londra.

Mandatul lui Jose Mourinho la Tottenham a devenit unul remarcabil, nu datorită performanţelor sale sportive, care au lipsit cu desăvărşire, ci datorită sumei pe care portughezul a primit-o, drept despăgubire, în momentul în care a încheiat conturile cu gruparea din Premier League.

În rest, şederea lui „Mou“ pe banca celor de la Tottenham i-a adus o contraperformanţă istorică, după cum „Adevărul“ a scris aici. Şi l-a transformat în subiect de băşcălie pentru cei de la Ryanair! Legându-se de faptul că Mourinho a plecat de la Londra fără niciun trofeu, compania aeriană low-cost i-a sugerat tehnicianului să apeleze la un zbor Ryanair, având în vedere că nu va avea nevoie de prea multe bagaje, în drum spre Roma!

„Jose va fi încântat când va afla că zburăm de la Londra la Roma cu bilete care au preţul de pornire, 14,99 de lire sterline. Având în vedere că n-a câştigat nimic la Spurs, ne aşteptăm ca un bagaj de mână să fie suficient pentru această călătorie“, au scris cei de la Ryanair pe Twitter.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite