Mostră de civilizaţie: cum a reacţionat antrenorul celor de la West Ham după ce echipa sa a fost eliminată de Astra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În România, respectul între combatante e de domeniul SF, mai ales când vorbim de Liga I. În Liga Europa, nivelul e la ani-lumină distanţă de ce se petrece în campionatul românesc.

Astra şi Steaua s-au bătut, în sezonul trecut, la titlu şi duelul a fost „condimentat“ cu şicane şi ironii ieftine de la început până la sfârşit. Şi în acest sezon, părţile dau dovadă de acelaşi comportament infantil.

Campioana României a eliminat, joi, West Ham, o echipă mult superioară din toate punctele de vedere. Chiar dacă eliminarea suferită de formaţia sa, pentru al doilea sezon consecutiv în faţa Astrei, a durut mult, tehnicianul croat al „ciocănarilor“, Slaven Bilici, a avut o reacţie superbă.

„Slaven Bilici n-a intrat la cabine după meci. A rămas pe hol şi a aşteptat toată echipa Astrei, inclusiv pe mine, pentru a ne felicita. Asta trebuie să ne dea de gândit. La sfârşit, ne-am îmbrăţişat, el m-a felicitat şi înainte să intre în vestiar mi-a zis: <<Sper ca la anul să nu cădem tot cu voi!>>. La noi e o altă mentalitate şi tocmai d-aia vreau să mă bucur de acest moment. E cea mai fericită zi din viaţa mea“, a povestit Marius Şumudică la Digi Sport Matinal.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite