Monica Niculescu: Mie mi s-a părut că am jucat grozav astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Monica Niculecu a declarat la finalul meciului că este recunoscătoare faţă de suporterii români prezenţi în arenă,

„Eu nu pot să zic nimic. Ne-am dorit foarte mult, am jucat foarte bine şi îmi era teamă că nu o să fie bine” a spus Niculescu, la microfonul Telekom Sport

Aceasta a mai precizat că publicul a ajutat-o în momentele dificile.                    

„Îmi doream foarte mult să terminăm din simpluri pentru că jucam cu echipa numărul 1 mondial. Mie mi s-a părut că am jucat grozav astăzi", a intervenit Monica Niculescu. (...) Atâţia oameni să vină aici, la Ostrava, pentur noi, e minunat! Ne-au ajutat extrem de mult, nu puteam fără ei. Mi-era teamă, pentru că obosiem la un moment dat, mi-era teamă că nu mai puteam să o ajut pe Irina, dar am reuşit, publicul m-a ajutat", a mai spus Monica.

România este pentru a doua oară în istorie în semifinalele Cupei Federaţiei, după ediţia din 1973. Cuplul Irina Begu (locul 35 WTA la dublu) / Monica Niculescu (locul 51 WTA) a învins, duminică, perechea Katerina Siniakova (locul I WTA de dublu) / Barbora Krejcikova (locul 2 WTA), cu scorul de 6-7 (2), 6-4, 6-4, aducând punctul victoriei cu 3-2 în confruntarea cu deţinătoarea trofeului, Cehia.

Karolina Pliskova, locul 5 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-1, 6-4, pe Mihaela Buzărnescu, locul 29 WTA, iar Simona Halep, locul 3 WTA, a trecut, cu scorul de 6-4, 6-0, de Katerina Siniakova, locul 44 WTA.

Duminică, Simona Halep a învins-o pe Karolina Pliskova, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-4, în al treilea meci al întâlnirii, iar Katerina Siniakova a întrecut-o pe Mihaela Buzărnescu, cu scorul de 6-4, 6-2.

Cehia, deţinătoarea trofeului, triumfase de şase ori în FedCup în ultimii opt ani, câştigând 13 din ultimele 14 întâlniri, de zece ori la rând pe teren propriu, unde era neînvinsă din 2009.

În penultimul act, România va da piept cu Franţa, în 20 şi 21 aprilie.

România învinge Cehia şi se califică, după 46 de ani şi pentru a doua oară în istorie, în semifinalele Fed Cup

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite