Moment simpatic, după semifinala Italia - Spania: Faza cu Bonucci a devenit virală VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leonardo Bonucci
Leonardo Bonucci

Euro 2020 furnizează secvenţe memorabile nu doar pe teren, în timpul meciurilor, ci şi după terminarea lor. Un alt exemplu în acest sens a venit, marţi seară, pe „Wembley“.

Acum un an, când pandemia a debutat în forţă, fotbaliştii erau ţinuţi în „bule“, separaţi de restul lumii, şi jucau în fata unor tribune goale. Astăzi, când avem o constelaţie de tulpini SARS-CoV-2, aproape 58.000 de oameni vin la un meci de fotbal, fără mască, fără distanţare şi fără a mai ţine cont de celebrul slogan, „Stăm acasă, salvăm vieţi“.

Iar fotbaliştii îşi savurează victoriile, în mijlocul fanilor, ignorând pericolul îmbolnăvirii. Aşa s-a întâmplat şi după calificarea Italiei, în finala Euro 2020. 

Printre jucătorii care s-au dus în mijlocul mulţimii, fără nicio reţinere, s-a numărat şi fundaşul Leonardo Bonucci. Doar că, după ce a vrut să se întoarcă pe teren, pentru a merge apoi la vestiar, experimentatul apărător al Squadrei azzurra a fost confundat cu... un suporter! Iar, într-o primă instanţă, a fost oprit din drumul său, de aici rezultând o fază cu adevărat simpatică, după cum se poate vedea mai jos:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite