Mititelu știe: „Gigi poate face pușcărie!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul finanțator al Universității Craiova a aruncat bomba! Acesta susține că, din informațiile pe care le deține, patronul Stelei poate fi trimis după gratii în cazul „Valiză".

Procurorul DNA a cerut patru ani de închisoare pentru Gigi Becali. El a catalogat drept „un act de corupție" faptul că finanțatorul roș-albaștrilor a vrut să-i premieze pe jucătorii de la „U" Cluj pentru ca aceștia să învingă CFR-ul.

Dacă latifundiarul râde de demersurile procurorilor, în schimb, Adrian Mititelu spune că Becali ar trebui să-și facă griji.

„La început, nici eu nu credeam că poate fi vorbă de corupție. Totuși, după ce am vorbit cu mai mulți specialiști, aceștia mi-au explicat că nu contează că Gigi a vrut să dea bani ca să se facă un lucru normal, adică Univeristatea să învingă CFR-ul. Leguitorul consideră că mită, dar și premierea sunt două chestii periculoase. Moral, Gigi nu e vinovat, dar, conform legii, poate fi condamnat la închisoare, deși, probabil, va fi cu suspendare", a afirmat fostul finanțator al Științei la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite