Mititelu, distrus după „thrillerul” FCU Craiova - U Cluj, meci nebun, cu 7 goluri: „Suntem în vrie” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mititelu, finanțatorul formației FCU Craiova, s-a arătat distrus după ce-a de-a treia înfrângere a echipei sale în debutul Superligii. Întărită pe cu Nicolae Dică pe banca tehnică, gruparea din Bănie a pierdut acasă, 3-4 cu Universitatea Cluj.

„Cel mai nebun meci pentru neutri, cel mai rău pentru noi. Nici acum nu mi-am revenit. Eram foarte optimist, nu concepeam să nu câștigăm. Și uite cum s-a întâmplat nenorocirea. E un început de campionat pe care nu l-am anticipat nici în cele mai negre scenarii”, a scris Adrian Mititelu pe pagina Facebook a celor de la FCU Craiova.

Finanțatorul oltenilor a continuat în aceeași notă: „Speram altceva, ne-am propus altceva. Deși programul era greu, eu nu accept că am pierdut acest meci. Eram convins că batem la 2-3 goluri diferență. Suntem departe de ceea ce ne-am propus”.

Naivi care joacă prea deschis

„Avem o apărare cu mari probleme, suntem naivi, jucăm prea deschis. Nu e prima dată când se întâmplă asta. Anul trecut ne-a dat Voluntari de două ori câte 3 goluri. Și îl aveam și pe Duarte, acum nu îl mai avem.

Adrian Mititelu nu înțelege ce se întâmplă la echipa sa. Foto ProSport
Adrian Mititelu nu înțelege ce se întâmplă la echipa sa. Foto ProSport

Am arătat foarte rău, deși au fost și momente bune. Au fost unii fotbaliști care și-au arătat valoarea. Dar degeaba îi ai în teren pe Bauza, Bahassa, Chițu, Baeten, că vine U Cluj și te bate acasă. Să sperăm că trecem peste. Dacă nu câștigăm imediat, intrăm în vrie. Bine, suntem deja intrați în vrie.

Toată echipa e vinovată, dar cred că axul central e principalul vinovat. Și în poartă, parcă toate mingile au trecut pe lângă Popa. Nu ascund că luăm în calcul să oferim și alternativa unui copil talentat, dar trebuie să scoatem un jucător important din echipă. Trebuie să ne gândim bine. Nu spun că nu avem încredere în Popa, dar e și ghinionist”, a mai declarat Mititelu.

Dică recunoaște problemele din apărare

Nici Nicolae Dică, tehnicianul de la FCU Craiova, nu înțelege greșelile pe care le-au făcut jucătorii său în confruntarea cu U Cluj, contând pentru etapa a 3-a din Superliga. "La primul șut pe poartă am primit acel gol ușor. În a doua repriză am reușit să intrăm bine în joc, să întoarcem. Le-am transmis să fie o echipă compactă, agresivă.

Am avut o atitudine ok, dar vreau mai mult. Pe faza defensivă să fim mai agresivi, vreau reacție de la ei. Trebuie să facem ambele faze. Trebuie să acționăm ca o echipă. Marcăm trei goluri și să pierzi jocul... este foarte dificil”. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite