Mitică Dragomir face dezvăluiri despre un antrenor din Superliga. „Bea ca un bivol”

0
Publicat:

Dorinel Munteanu e antrenorul momentului în România, Oțelul fiind neînvinsă de 9 partide în campionat. Tehnicianul gălățenilor este printre preferații lui Dumitru Dragomir, care a făcut mai multe dezvăluiri despre el.

Mitică Dragomir știe tot ce mișcă în fotbalul românesc. Foto Inquam Photos
Mitică Dragomir știe tot ce mișcă în fotbalul românesc. Foto Inquam Photos

Nou-promovată pe prima scenă a fotbalului românesc, Oțelul se descurcă excelent, cu doar o înfrângere până acum suferită, în fața FCSB, scor 0-2, în etapa a 3-a. După o serie numai de egaluri, gălățenii au obținut două victorii consecutive, cu FCU Craiova și cu Dinamo, urcând în preajma play-off-ului. Mitică Dragomir a dezvăluit că, în trecut, Dorinel Munteanu a traversat o perioadă grea și s-a refugiat în alcool, dar că, în prezent, antrenorul „nu se mai atinge de băutură”.

Dorinel este o dulceață. Și ca fotbalist era. A avut o perioadă când a băut. Acum nu se atinge de băutură. Eu știu tot ce mișcă în fotbalul românesc. Bea cât un bivol. Vin bea, dar acum nu se atinge de ani de zile de băutură. De vreo doi-trei ani nu mai bea, de-asta s-a și îngrășat. A avut probleme cu nevasta lui și-a luat-o pe băutură. După asta și-a revenit, și-a refăcut viața. Acum e de o seriozitate maximă, nu-l atingi cu ceva”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

Dorinel Munteanu antrenează la Galați. Foto frf.ro
Dorinel Munteanu antrenează la Galați. Foto frf.ro

Dorinel Munteanu este în fruntea listei antrenorilor preferați a lui fostul șef al LPF. „Eu dacă aș fi la echipa campioană, l-aș lua pe Dorinel. Eu am câțiva antrenori. De exemplu: Dorinel, Neagoe, Sabău, Șumudică, mai sunt 2-3”.

Dacă în postura de jucător, Dorinel a fost fenomenal, cea mai mare performanță din cariera de antrenor a lui Munti este câștigarea campionatului cu Oțelul, în sezonul 2010-2011. Acum, fostul mare internațional a preluat formația gălățeană din liga a 3-a și a adus-o pe prima scenă a fotbalului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite