Mitică Dragomir, necruțător: „Cel mai jos punct din ultimii 55 de ani”. „Budescu are 86 de kilograme în plus”

0
Publicat:

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat seara neagră din Conference League, în care Farul a fost eliminată de Helsinki și Sepsi de Bodo/Glimt. El se face că uită că decăderea fotbalului românesc a început de pe vremea sa, Mitică cere acum alți conducători.

Dumitru Dragomir crede că fotbalul românesc a ajuns în cel mai jos punct. Foto Adevărul
Dumitru Dragomir crede că fotbalul românesc a ajuns în cel mai jos punct. Foto Adevărul

„E rușinos. Tot trag semnale de alarmă și nimeni nu ne ajută cu ceva. Până mor spun că Farul se califica dacă amâna meciul cu Universitarea Craiova. Nu pot să ducă două jocuri așa importante într-o săptămână. Fotbalul românesc suferă de lipsă de pregătire fizică.

Nu putem să alergăm. Până mor spun că se califica la pas. Nu puteau să alerge. Pe Rotaru (n.r. finanțatorul Universității) îl doare la bască. E atât venin în țara asta, e de nedescris. Prea suntem veninoși cu toții, parcă suntem cobre. E cel mai mai jos punct al fotbalului nostru din ultimii 55 de ani.

Ironii la adresa vedetei Farului

E o cădere neîntâlnită. Bă, nu ai un oficial căruia să îi placă sportul, să bage bani la copii și juniori. Trebuie aleși conducătorii care merită”, a declarat Dumitru Dragomir, la Fanatik. Mitică a comentat și faptul că cele mai mari așteptări ale Farului au stat în veteranul Constantin Budescu, jucător aflat mereu în luptă cu greutatea

„Decarul” Farului a jucat 33 de minute cu Universitatea Craiova, iar cu Helsinki a fost integralist. „Budescu nu poate să alerge, nu poate duce două meciuri. E greu, e și cu vreo 86 de kg în plus față de câte are. Toate articulațiile suferă, îi trebuie timp să se refacă”, a mai declarat ironic Mitică Dragomir, conform sursei menționate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite