Mirel Rădoi, reacţie dură la conferinţa de presă: Dacă vreţi să faceţi un caz cu Ivan şi să-l decapităm, îl decapităm. Aveţi un target de a distruge jucătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După ce a fost întrebat de un jurnalist dacă este convins că Andrei Ivan ştia pe cine trebuia să marcheze, Mirel Rădoi a cerut ca jucătorul să fie adus în sala de presă.
După ce a fost întrebat de un jurnalist dacă este convins că Andrei Ivan ştia pe cine trebuia să marcheze, Mirel Rădoi a cerut ca jucătorul să fie adus în sala de presă.

Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că Andrei Ivan nu poate fi judecat pentru greşeala de la meciul cu Germania, precizând că aceasta i se putea întâmpla oricui.

După ce a fost întrebat de un jurnalist dacă este convins că Ivan ştia la partida cu Germania pe cine trebuia să marcheze, tehnicianul a cerut ca jucătorul să fie adus în sala de presă pentru a răspunde şi el.

“Dacă voi vreţi să faceţi un caz cu Ivan şi să-l decapităm, îl decapităm. Aţi făcut-o şi cu Markovic, în decapităm şi pe Ivan, probabil că următorul o să fie şi Puşcaş, mâine nu o să marcheze nici Keşeru, o să-l decapităm şi pe el şi după aceea o să ziceţi că echipa naţională nu mai are atacanţi. O să începem cu ăştia mici, pe care încercăm să-i creştem, voi daţi-le în cap să vedem unde iese. Pentru că în faţa voastră indiferent cine este voi aveţi un target de a distruge jucătorii. Faceţi-o. Noi încercăm să-i ridicăm, poate nici noi nu putem să-i ridicăm la nivelul pe care voi îl aveţi de aşteptare şi atunci o să vedem ce se întâmplă. Problema e că noi vorbim de nişte jucători tineri. Nu el este vinovat, nici noi nu suntem vinovaţi şi nici voi. E o situaţie care se poate întâmpla”, a spus Rădoi.

Andrei Ivan a declarat că i s-a spus că trebuia să îl marcheze pe Muller: “Am înţeles că a fost vina mea. Eu trebuia să stau cu Muller, mi s-a transmis de pe bancă că în momentul ce a intrat eu trebuia să-l marchez. Cei de la Germania au venit cu şapte jucători în careu şi era unul liber”.

“Ştia. Deci vinovat nu e el, poate fi oricine. E un duel pierdut. Vine în faţa ta, dă cu capul, a dat gol şi e mai bun. Nu este neapărat că acum trebuie să creăm un caz despre un jucător. Nu putem să venim acum să încercăm să dăm timpul înapoi să judecăm, cine a greşit, Ivan. Hai să-i tăiem capul. Am greşit şi eu la fel. A fost un duel la care Andrei nu a reuşit să dea în minge”, a adăugat apoi Mirel Rădoi.

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, la Hamburg, cu scorul de 2-1, de selecţionata Germaniei, într-un meci din etapa a şaptea a grupei J a calificărilor europene pentru Cupa Mondială din 2022, în care a condus cu 1-0. Tricolorii sunt acum pe locul patru în grupă.

Au marcat Gnabry ’52 şi Muller ‘81 pentru gazde, respectiv Ianis Hagi ‘9 pentru România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite