Mircea Lucescu trage concluziile după eşecul cu Borussia: ”Ne trebuie sânge proaspăt în echipă. Arbitrii din spatele porţii stau degeaba”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Antrenorul lui Şahtior a vorbit şi despre inutilitatea sistemului cu cinci arbitri, acuzând neacordarea unui penalty pentru Şahtior, la 3-0 pentru Dortmund.

Mircea Lucescu a ieşit din optimile Ligii Campionilor, Şahtior fiind eliminată de Borussia Dortmund, după 2-2 în Ucraina şi 3-0 îm Germania pentru “galben-negrii".

Mircea Lucescu a vorbit despre nevoia de a schimba echipa: “Borussia a meritat să meargă mai departe. Noi am sperat 30 de minute, atât timp cât adversarii nu şi-aucreat nimic, iar noi am aşteptat o şansă de contraatac. Dar, din nefericire, au marcat un gol din corner, şi atunci planurile noastre s-au schimbat. Au fost 7 minute fatele, de la 30 la 37, când am primit două goluri. La pauză, le-am cerut jucătorilor să schimbe ceva şi s-a văzut, pentru că am avut patru ocazii. Dar a venit apoi eroarea portarului şi totul s-a ruinat”.
“Ce caută cinci arbitri?”
Mircea Lucescu şi-a continuat tirada împotriva arbitrilor: “ Doar un singur lucru aş vrea să spun – meciul a fost oficiat de cinci arbitri şi nici unul nu a văzut henţul din careul Borussiei, chiar dacă scorul era 3-0. Asta nu e o scuză pentru noi, dar la acest scor dacă nu acorzi un penalty, nu înţeleg ce caută cei doi în spatele porţii”.
Întrebat ce concluzie trage din acest meci, Lucescu a spus: “Avem nevoie de sânge proaspăt”.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite