Mircea Lucescu: „România are o grupă grea!“ Motivul pentru care şi-ar fi dat demisia imediat după tragerea la sorţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul Turciei, Mircea Lucescu, a declarat că urma să demisioneze în cazul în care la tragerea la sorţi a grupelor pentru preliminariile Euro 2020 echipa pe care o antrenează ar fi căzut în aceeaşi grupă cu România,

"România are o grupă grea. Cu Spania însă a avut mereu meciuri bune, meciuri echilibrate. Sunt fericit că nu am căzut cu România. Dacă picam cu România, îmi dădeam demisia. Serios! Era singurul adversar pe care voiam să îl evit. I-am spus şi lui Răzvan asta. E imposibil să pregătesc un meci cu asemenea implicaţie emoţională. Era prea mult pentru mine! Aşa a fost şi la duelul cu Rapid, când eram antrenor la Şahtior. Mi-a fost greu de tot să îl înfrunt pe Răzvan.

Eu am fost căpitan doar al României. Am refuzat banderola oriunde am mers după aceea. Nici la Dinamo sau la Hunedoara nu am mai vrut-o. Cred că avem şanse să ne calificăm mai departe, eu chiar văd România pe locul secund, după Spania. Sunt alături de România cu sufletul", a declarat Mircea Lucescu la Pro X.

Turcia face parte din grupa H, unde va da piept cu Franta, Islanda, Albania, Moldova şi Andorra.

La tragerea la sorţi a grupelor pentru preliminarile Campionatului European de fotbal dn 2020, România a fost repartizată în Grupa F, alături de Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta. La turneul final se califica doar primele două echipe clasate din fiecare grupă.

Meciurile turneului final vor avea loc în perioada 12 iunie - 12 iulie 2020, în 12 ţări, Anglia, Azerbaidjan, Danemarca, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, România, Rusia, Scoţia, Spania şi Ungaria.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite