Mirajul petrodolarilor l-a atras pe Gigi Mulţescu. Fostul tehnician al Petrolului a preluat o echipă din Arabia Saudită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

După despărţirea de Petrolul, Gigi Mulţescu nu a rămas prea mult timp fără angajament. Tehnicianul în vârst de 63 de ani a fost numit antrenorul lui Al Ittifaq, formaţie din a doua ligă a Arabiei Saudite.

Gigi Mulţescu a colindat lumea în lung şi-n lat de când este antrenor de fotbal. Tehnicianul de 63 de ani a pregătit zeci de echipe până acum şi pare că nu poate să stea departe de fotbal după plecarea de la Petrolul. Mulţescu şi-a găsit o nouă echipă, de această dată în Arabia Saudită. Este vorba de Al Ittifaq, din liga a doua arabă, grupare al cărei obiectiv este promovarea în prima ligă, după ce a retrogradat anul trecut, când a fost condusă de un alt român, Ioan Andone, notează site-ul oficial al clubului arab, citat de digisport.ro.

Românul îi va antrena pe saudiţi până la finalul sezonului, aceasta fiind a 32-a oară când Mulţescu preia o echipă în cariera sa de antrenor. El a mai antrenat o singură dată în Arabia Saudită, în 2010.

În acest moment, Al Ittifaq se află pe locul 4 în clasamentul ligii a doua, cu 38 de puncte adunate în 22 de etape. Pe primul loc se află Al Wehda, care are 41 de puncte. Primele două clasate la finalul campionatului vor promova în prima ligă arabă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite