Mihai Stoichiţă: ”Vom merge la CFR pentru a demonstra că suntem mai buni ca ei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoichiţă
Mihai Stoichiţă

Prezent în tribună, la meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj (2-3), în urma căruia echipa lui Ioan Andone a câştigat titlul, antrenorul stelist Mihai Stoichiţă a declarat agenţiei Mediafax că Steaua va demonstra duminică seară că este mai bună ca noua campioană a României.

Antrenorul bucureștenilor a comentat: "A fost o seară foarte grea, nu mai este nimic de spus. Am asistat cu toţii, sperând într-un alt rezultat. Uneori asta este viaţa. Nu ştiu dacă a fost bine sau nu cu arbitri străini. În prima repriză, jucătorii nu au greşit atât de mult ca în partea a doua. Este clar că repriza a doua a fost cu totul alta, nu am cum să-mi explic aşa ceva. Noi vom merge duminică pe stadionul CFR-ului pentru a arăta că suntem mai buni ca ei".

Steaua a fost reprezentată pe Cluj Arena și de ceilalți oameni din conducerea ei. "Asta e viaţa, Doamne ajută", a fost singura declaraţie a lui Gigi Becali, finanţatorul stelist.

Formaţia CFR Cluj a câştigat, pentru a a treia oară în istoria sa, titlul de campioană a României, în urma victoriei de vineri, scor 3-2, obţinută în deplasare, cu Universitatea Cluj, într-un meci rejucat din etapa a 31-a a Ligii I.

Cu o etapă înaintea încheierii campionatului, CFR Cluj a acumulat 70 de puncte. A doua clasată în Liga I, FC Vaslui, în prezent cu 67 de puncte, poate acumula tot 70 de puncte, dar clujenii au avantaj la rezultatele directe (2-0 şi 1-1).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite