Mihai Stoichiţă: ”Visăm la titlu, dar nu cred că ajungem la el”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoichiţă
Mihai Stoichiţă

Antrenor al echipei Steaua Bucureşti, Mihai Stoichiţă a declarat după victoria (2-0) din meciul cu formaţia Concordia Chiajna, în Liga I, că visează la titlu, dar nu crede că va reuşi câştigarea acestuia.

Stoichiță a declarat la final: "A fost un meci frumos, jucat până la sacrificiu de ambele echipe. Îmi pare rău că am pierdut foarte mulţi jucători, meciul de astăzi s-a jucat de parcă ar fi fost o finală de campionat mondial. A fost o tensiune foarte mare. După eliminarea lui Chipciu, am ştiut să gestionăm foarte bine situaţia, dar cred că această eliminare a fost influenţată şi de faptul că nu ni s-a acordat un gol valabil. Din această cauză Chipciu a jucat mai tensionat, a greşit şi probabil că va fi suspendat două etape. În a doua repriză, Bicfalvi a fost şi improvizaţie, l-am trecut fundaş dreapta, pentru că nu se ma putrea mişca pe teren. Astfel că am jucat 8 contra 10. Visăm la titlu, dar nu cred că ajungem la el".

Antrenorul Stelei a adăugat că ar fi bine ca toată lumea să joace aşa cum a făcut-o Concordia Chiajna: "Ar fi bine să joace toţi aşa cum a făcut-o Chiajna, numai proştii fac speculaţii pe seama a ceea ce s-a jucat azi. Am rămas trăsnit când ni s-a spus că a fost aranjat. Nu mi s-a părut nimic necurat nici la meciul cu CFR. Suntem diabolici şi regizăm mai ceva ca Shakespeare".

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, astăzi, în deplasare, cu 2-0 (1-0), echipa Concordia Chiajna, într-un meci contând pentru etapa a 30-a a Ligii I, în care stelistul Alex Chipciu a fost eliminat încă din minutul 34.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite