Mihai Stoica, un „expert“ în fotbal: Declaraţie ridicolă privind numirea lui Teja la FCSB. Cifrele îl fac de râs pe Meme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica
Mihai Stoica

Bucuros că pe bancă va sta un tip umil pe care îl va putea manevra, Mihai Stoica l-a lăudat pe Mihai Teja, folosind un argument care nu stă în picioare.

FCSB şi-a propus să ia titlul cu un antrenor care a fost secund în cea mai mare parte din cariera sa şi care, ca principal, n-a câştigat nimic.

Mihai Stoica a insistat la Digi Sport că alegerea lui Teja a fost una inspirată, având în vedere ce a făcut tehnicianul de 40 de ani la Gaz Metan Mediaş, în prima parte din actuala ediţie de campionat.

„ Pe Mihai Teja îl recomanda jocul prestat de Mediaş.  În meciul nostru cu Mediaş am suferit mult, am avut probleme mari. Jocul Mediaşului de acum jumătate de sezon, seamănă cu jumătatea de sezon de la Chiajna când antrenor era Laurenţiu Reghecampf“, a afirmat Meme.

Gaz Metan, o victorie în ultimele zece etape

Numit la Gaz Metan Mediaş la 1 iulie, Teja şi-a început excelent mandatul, ajungând, la un moment dat, pe locuri de play-off în campionat. În primele 11 etape, medieşenii au înregistrat şase victorii, două remize şi doar trei înfrângeri. Apoi însă, a început o perioadă catastrofală! 

Echipa a părăsit Cupa României în optimi, fiind învinsă de CFR Cluj acasă. Iar în campionat, între etapele 11 şi 21, elevii lui Teja au înregistrat un bilanţ dezolant: o victorie, cinci remize, patru înfrângeri. Astfel, echipa a terminat anul pe locul 8, de play-out. 

Paradoxal, după această perioadă proastă, Teja a ajuns la FCSB, o echipă care ţinteşte titlul!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite