Mihai Stoica lansează un apel către fanii stelişti şi îi ironizează pe dinamovişti: „Simţim în ceafă răsuflarea rivalilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Stoica le transmite fanilor roş-albaştri să vină în număr cât mai mare pe stadionul Ghencea pentru meciul pe care Steaua în va juca în etapa a 25-a cu CSMS Iaşi, meci pe care managerul general îl consideră periculos prin prisma faptului că echipa moldavă are nevoie mare de puncte pentru a se salva de la retrogradare.

Mihai Stoica încearcă să-i atragă pe fani la stadion cu preţurile scăzute ale biletelor, luându-i în râs pe rivalii de la Dinamo, despre care spune ironic că s-au apropiat la 18 puncte de Steaua după victoria cu Astra din campionat.

„Preţuri modice, 5, 10 sau 15 lei, teren mult mai bun decât cel de pe Arena Naţională, ultraşii fericiţi că jucăm în Templu...suficiente motive să facem 63 puncte (faţă de 36 cât are acum campioana en-titre). Uşor nu e pentru că Iaşiul luptă cu disperare să ramână în Liga 1, tocmai a câştigat în 9 contra 11, aleargă, sunt agresivi, pun probleme. 

Doar că noi trebuie neapărat să câştigăm pentru că simţim deja în ceafă răsuflarea rivalilor, care spun că joacă cel mai bun fotbal din România. Etapa asta au redus diferenţa la 18 puncte. Nu-i de joacă!”, i-a ironizat Mihai Stoica pe dinamovişti pe pagina personală de Facebook.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite