Mihai Stoica, în război cu Duckadam

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul l-a certat pe preşedinte din cauza unei afirmaţii făcute la adresa lui Tătăruşanu. Organigrama încărcată a Stelei este pe cale să se elibereze cu un post. Mihai Stoica a deschis un conflict cu Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei.

Managerul roş-albaştrilor nu l-a înghiţit de la bun început pe fostul mare portar, în acest sens având multe dialoguri cu patronul din Ghencea, Gigi Becali. Meme i-a transmis latifundiarului că Duckadam, care ieri şi-a aniversat împlinirea vârstei de 52 de ani, mai mult încurcă lucrurile de la club prin declaraţiile sale, neajutând în niciun fel imaginea Stelei. De altfel, Helmuth figurează în club doar de formă, neavând nici contract, nici birou, dar nici vreo influenţă în ceea ce priveşte deciziile referitoare la echipă.

Ieri, Stoica l-a atacat dur pe preşedintele stelist, care la finalul meciului cu FC Vaslui l-a criticat pe Tătăruşanu pentru lipsa de reacţie de la golul lui Adailton. „Mă deranjează că Helmuth vorbeşte despre jucători de-ai noştri. N-ar trebui să o facă. Nu e normal să-l critice pe Tătăruşanu. O să am o discuţie cu el, mai ales că Ciprian n-avea ce să facă la acel gol", l-a înţepat Meme pe „eroul de la Sevilla".

Va pleca la vară

Preşedintele de onoare  al clubului din Ghencea a reac­ţionat prompt: „Nu mă aşteptam la un asemenea tratament. N-a fost fair-play să mă atace frontal. În plus, putea să-mi telefoneze înainte de conferinţă şi să clarificăm lucrurile". Vizibil iritat, Duckadam a continuat: „Ţin să-i amintesc că n-am fost eu cel care a atacat jucătorii Stelei. A uitat când spunea de Tănase că nu merită banderola? La câte am făcut pentru clubul ăsta, am dreptul să-mi spun şi eu o părere, n-are nicio calitate Stoica să mă tragă la răspundere".

„Mihai are dreptate. Helmuth n-ar trebui să-şi atace jucătorii, trebuie să vorbească în interesul clubului Steaua", a spus şi Gigi. Oricum, cel mai probabil, Duckadam se va despărţi la vară de gruparea din Ghencea.

"N-a fost fair-play să mă atace frontal. A uitat când spunea de Tănase că nu merită banderola?"
Helmuth Duckadam
preşedinte Steaua

Szekely, condamnat

Referitor la Szekely, care a căzut în dizgraţia lui Becali, Stoica a insinuat că Sorin Cîrţu l-a dezinformat pe Gigi în legătură cu cearta dintre jucător şi staff-ul medical. „Încearcă Mihai să mă convingă de nevinovăţia lui, dar n-are cum. Szekely este un obraznic. Nu va mai juca la Steaua pentru că este «accidentat». Dacă n-ai ac de cojocul lor, jucătorii te distrug", a spus Becali.

„Coloana lui Meme, cocoşată de foame"

Managerul stelist a răspuns şi acuzelor venite dinspre Bega, conform cărora Steaua ar fi premiată de Oţelul pentru a încurca Timişoara. „Sunt unii acolo care nu pot trăi fără polemici. Nu există nicio primă. Am auzit că Poli e plină de datorii la stat şi la alte cluburi din străinătate", a spus Stoica, care şi-a continuat tirada: „Când ai tavanul spart şi îţi plouă în casă, ar trebui să te gândeşti la tine, nu la alţii. Iar despre jucătorii pe care îi vor de la noi, de Nicoliţă nu au bani, iar Surdu şi Szekely, dacă vor deveni liberi, vor pleca afară".

„Nu mai are credibilitate"

Iancu nu i-a rămas dator lui Stoica: „Mihăiţă, probabil, nu mai este motivat de când nu mai are banii pe mână să mai cumpere un Elton. E un simplu angajat a cărui coloană vertebrală a fost aspru cocoşată de foame". „În ceea ce priveşte credibilitatea lui periferică, de centură, este cunoscută, dovedită şi, cred, asumată prin revenirea la Steaua în cortegiul, să nu spunem haremul, domnului Becali. Probabil confortul sau lipsa acestuia din cutia de carton invocată ca alternativă pentru a rămâne demn şi onorabil l-a împins către «căratul bagajului» patronului, coborând la nivelul preşului-purtător de cuvinte", şi-a încheiat Iancu tirada.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite