Mihai Stoica are tupeu şi-i răspunde tăios lui Becali: „Dacă Gigi îl dorea aşa tare pe Nistor, de ce nu l-a cumpărat în vară?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica se ia de Gigi Becali FOTO Răzvan Păsărică
Mihai Stoica se ia de Gigi Becali FOTO Răzvan Păsărică

Mihai Stoica a reacţionat la atacurile lui Gigi Becali, care a anunţat marţi dimineaţă că regretă că s-a luat după managerul Stelei şi nu i-a transferat când a avut ocazia pe Bokila şi pe Nistor. Stoica l-a înţepat subtil pe patronul stelist, aducându-i la cunoştinţă că toţi jucătorii de valoare ai Stelei au fost aduşi în Ghencea la propunerea sa.

UPDATE La scurt timp după mesajul lui Mihai Stoica, a apărut şi reacţia lui Gigi Becali.

"Managerul are dreptul să spună ce vrea, numai că adevărul nu este ăla de care spune el. Nu alimentez niciun linşaj mediatic, iar el nu este niciun "yesmen". A spus şi că nu va lucra cu Daniel Stanciu? Atunci, Daniel Stanciu nu va veni la club.

Cât despre Nistor, eu l-am văzut când a făcut o 'bicicletă' mai demult, el mi-a spus că nu este bun. La fel de Pintilii, a ajuns la Steaua că l-am văzut eu.  Păi, după el, niciunul nu este bun de Steaua. Cu Rusescu am avut eu o combinaţie, dar a avut dreptate, el l-a lăudat, a spus că are ceva de geniu în el. Chipciu este invenţia lui, dar Chiricheş sau alţii nu. El nu recunoaşte niciodată că s-a îndoit de vreun fotbalist că ar fi de Steaua. Uită adevărul care îl deranjează.

Cu alţii m-aş fi comportat altfel dacă mă contraziceau, dar lui îi permit. Managerul este tare, dacă a ajuns la relaţia asta de prietenie şi de frăţie cu mine. Probabil mâine va replica pe Facebook şi va spune că nimic nu a fost adevărat. Pe manager nu l-aş da niciodată afară imediat, la fel şi pe Reghecampf", a spus Becali la DigiSport 1.

Mihai Stoica a fost deranjat de ultimele atacuri ale lui Gigi Becali la adresa sa, motiv pentru care a simţit nevoia să posteze pe Facebook un mesaj prin care îi transmite patronului Stelei punctul său de vedere vizavi de transferurile ratate ale lui Nistor şi Bokila în Ghencea.

„Nu înţeleg ce vrea Gigi. Dacă tot îl dorea aşa tare de anul trecut pe Nistor, de ce nu l-a cumpărat în vară? Cumva pentru că Pintilii era liderul Pandurilor şi că ne-am completat extrem de inspirat cu el, în condiţiile în care predicţiile marilor specialişti erau sumbre? 

Îi amintesc lui Gigi doar că eu i-am spus ÎN PREMIERĂ că există Nistor (acum doi ani, cînd nici nu era titular incontestabil la Târgu Jiu). Aşa cum i-am zis şi de Rusescu. Noroc ca a insistat şi Cârţu şi l-a adus. Aşa cum i-am zis şi de Chipciu şi l-a adus. Aşa cum i-am zis şi de Chiricheş, deşi probabil a uitat. Dar l-a adus. La Nistor m-am verificat cu Hagi, care a confirmat. Dar a uitat.

Iar în ceea ce-l priveşte pe Bokila, toţi ni l-am dorit. E adevărat că Gigi l-a remarcat primul, dar nu s-a pus niciodată problema ca el să fie disponibil. Toată iarna am vorbit cu impresarii lui care spuneau că e liber. Noroc că ştiu regulamentele şi nu m-am făcut de râs. A fost şi este jucătorul Petrolului. Până la urmă, tot ce contează e rezultatul. Pentru jucători, pentru antrenori, pentru manager. Asta ar trebui să conteze şi pentru patron. Oricum, el decide ce jucători cumpără, noi nu putem decat să propunem”, i-a transmis Mihai Stoica lui Becali. 

Managerul Stelei a dat de înţeles că Becali îi face foarte mult rău când apare în presă şi-l atacă fără motiv. "Cu toate că Gigi, cu declaraţii de genul ăsta, alimentează linşajul mediatic la care sunt supus, îi anunţ pe toţi cărora le stau în gât că rezist oricât", a conchis Stoica. 

Imediat după postarea acestui mesaj pe Facebook, fanii Stelei au reacţionat şi îl compătimesc pe Mihai Stoica pentru curajul de a-i fi răspuns lui Becali. "MM, tocmai ţi-ai semnat demisia în alb acum", scrie un sporter al Stelei.

"Bravo MM, respect! Cu toate că simt că te lucrează cineva din interior şi pe tine şi pe Reghe şi, ca întodeauna, o să se aleagă praful", mai scrie un alt susţinător al Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite