Gigi Becali îl pune la zid pe Meme Stoica. "I-am zis de un an să-i luăm pe Nistor şi pe Bokila, iar el că, stai patroane, că să vedem! Păi eu văd că-s fotbalişti?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica asculta atent indicatiile lui Gigi Becali
Mihai Stoica asculta atent indicatiile lui Gigi Becali

După ce Petrolul adat o replică extraordinară Stelei, Gigi Becali şi-a amintit că a încercat să aducă în Ghencea câţiva fotbalişti, dar lucrurile au stagnat din cauza managerului Mihai Stoica.

"Nistor o să fie jucătorul Stelei, să fie clar. Vreau să-l vad pe Nistor la Steaua. Eu l-am vrut de anul trecut, pentru ca îmi dau seama imediat dacă jucătorul e bun sau nu. I-am zis lui Meme anul trecut, dar el m-a luat cu 'Păi, stai patroane, că să vezi, că nu stiu ce...' si nu l-am mai luat", a declarat patronul Stelei.

La fel a reacţionat Becali şi când a fost întrebat de Bokila. "Şi pe el l-am vrut de anul trecut şi i-am zis lui Meme, dar el ca 'stai putin, patroane, sa vedem..'. Acum, e greu sa il mai luam, dar poate dau în vară câteva sute de mii şi îl luăm la Steaua, pentru că se vede că e un atacant de clasă. E cel mai bun din Liga I.", a mai spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite