Mihai Leu a devenit city-managerul oraşului Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Leu se va ocupa de destinele oraşului Hunedoara
Mihai Leu se va ocupa de destinele oraşului Hunedoara

Pentru prima oară în istoria României, un fost mare sportiv a devenit managerul unui oraş. Este vorba despre Mihai Leu, campion mondial de box la profesionişti în 1997 şi campion naţional de raliuri în 2003.

Pentru a deveni city manager, Mihai Leu a fost examinat de o comisie specială. La proba scrisă, unde i-au fost testate cunoştinţele de administraţie publică, Mihai a luat nota 8,7 iar la proba orală, unde a prezentat proiectul său de management pentru oraşul Hunedoara, a fost notat cu 9,5. Printre iniţiativele de viitor ale fostului sportiv se numără valorificarea turistică a Castelului Huniazilor din Hunedoara, dar şi formarea unei echipe de fotbal care să continue tradiţia legendarei Corvinul.


Va fi arbitru la un meci de titlu mondial
În maximum două săptămâni, Mihai Leu va avea propriul birou în cadrul primăriei din Hunedoara, până atunci urmând să fie rezolvate detaliile ce ţin de organizarea postului. Mâine însă, Leu va fi arbitru la un meci de titlu mondial, cel dintre Arthur Abraham (Germania) şi Mehdi Boula (Franţa), care se va disputa pe Arena Nuernberger Versicherung din Nurnberg.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite