Messi, înjurat şi scuipat de argentinieni: incident grav pe aeroportul din Tokyo. Cum a reacţionat starul Barcelonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi
Lionel Messi

Fotbalistul de 28 de ani e, alături de Cristiano Ronaldo, cel mai iubit şi admirat fotbalist de pe planetă în acest moment. Paradoxal, cele mai mari probleme le are acasă, în Argentina.

Messi a fost pus la zid, după ce Argentina a pierdut două finale consecutive, la Mondialul din 2014 şi la Copa America 2015.

S-a cerut inclusiv schimbarea sa din postura de căpitan pe motiv că n-are calităţile necesare pentru a fi lider! Atacurile în presa argentiniană au fost atât de dure, încât, la un moment dat, s-a zvonit că Messi se va retrage de la prima reprezentativă. El joacă însă, în continuare, pentru ţara sa, dar recent a avut o răbufnire despre modul cum e tratat în Argentina.

Acum, după finala Mondialului Cluburilor în care Barcelona a învins River Plate (Argentina), stabilind o sumedenie de recorduri, Messi a avut parte de un nou tratament dezgustător din partea conaţionalilor săi.

Preşedintele celor de la River: „Un idiot a făcut asta!“

Concret, la întoarcerea Barcelonei din Japonia, ţara care a găzduit Mondialul Cluburilor, Messi a fost scuipat şi înjurat de un suporter al lui River Plate la aeroportul din Tokyo! Nervos, starul catalanilor l-a lovit pe agresor, după care au intervenit Mascherano şi Luis Enrique, conflictul fiind aplanat.

Preşedintele celor de la River Plate, Rodolfo D'Onofrio, a fost vehement la adresa celui care l-a atacat pe Messi, după cum a notat gsp.ro: „Mereu există câte un prost ca ăsta. Messi e un cavaler. A marcat un gol în finala cu noi şi a ridicat mâna, cerând scuze către fanii argentinieni. Mi-a povestit că a fost la un pas să joace la River în trecut“.

Messi şi-a început cariera la Newell’s Old Boys, dar la nivel de seniori n-a evoluat la niciun club din ţara sa, debutând direct la Barcelona.

VEZI ŞTIREA CU AGRESAREA LUI MESSI PE AEROPORTUL DIN TOKYO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite