Messi, de la un gol fabulos la munca de jos: Imaginile care fac înconjurul lumii VIDEO FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Omul serii a fost, fără îndoială, Lionel Messi. Chiar dacă n-a strălucit până la gol şi, probabil, a fost ţinut pe teren datorită statului său de superstar, argentinianul s-a revanşat.
Omul serii a fost, fără îndoială, Lionel Messi. Chiar dacă n-a strălucit până la gol şi, probabil, a fost ţinut pe teren datorită statului său de superstar, argentinianul s-a revanşat.

La meciul său cu numărul patru pentru Paris Saint-Germain, argentinianul a spart gheaţa şi a înscris, ca în zilele sale bune, după o fază superbă la care a contribuit şi Mbappe. Apoi, după câteva minute, Leo a demonstrat ce înseamnă să fii dispus să te pui în slujba echipei.

PSG a câştigat duelul celor mai bogate echipe de pe planetă, cu Manchester City, în etapa a doua din grupele Ligii Campionilor. 

Pe „Parc des Princes“, în confruntarea formaţiilor ansamblate cu petrodolarii arabilor, reuşitele lui Gueye (8) şi Messi (74) au stabilit scorul final, 2-0, în favoarea echipei antrenate de Mauricio Pochettino. 

Omul serii a fost, fără îndoială, Lionel Messi. Chiar dacă n-a strălucit până la gol şi, probabil, a fost ţinut pe teren datorită statului său de superstar, argentinianul s-a revanşat, marcând cu un şut fabulos, la capătul unei faze în care ar fi de remarcat şi pasa genială dată de Kylian Mbappe. 

VEZI PRIMUL GOL AL LUI MESSI LA PSG

Apoi, după reuşita de 2-0, Leo a impresionat din nou. De această dată, pentru că s-a pus în slujba echipei şi a stat culcat pe teren, în spatele coechipierilor, la o lovitură liberă pentru City. Din ce în ce mai multe echipe recurg la o asemenea soluţie, pentru ca fotbalistul aflat pe gazon să blocheze şutul, în cazul în care mingea va fi trimisă pe jos, iar „zidul“ va sări.

VEZI FOTOGRAFIA CU MESSI, CULCAT PE GAZON

Messi
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite